Pohjois-Karjalan Matkailu

125 vuotta työtä maakunnan matkailun puolesta

Ajankohtaista

 

 • Yhdistyksen 125-vuotishistoriikki on julkistettu.   Lue lisää...

 • Kulttuurimatkailun uusi tuleminen Botaniassa. Lisätietoja täältä.

 • Kerro meille minne haluaisit tehdä matkan!  Ohjeet täältä...

 • Yhteistyössä

  Eräurheilu
  Intersport
  Mustavaara
  LVI-Myller

  Matkailupalveluja

  Koko maakunta yhdessä osoitteessa
   
  Matkakarjala

  Tervetuloa

  Pohjois-Karjalan Matkailu ry on vireä kotimaan matkailua edistävä aatteellinen yhdistys ja Suomen Matkailijayhdistyksen jäsenjärjestö.

  Pohjois-Karjalan Matkailu ry on perustettu vuonna 1893 ja se on Suomen vanhin matkailijayhdistys. 1800-luvun lopussa kotimaan matkailu ja kohteiden tunnetuksi tekeminen oli osa itsenäisen Suomen rakentamista. Kotimaan kauneuden arvostus ja kohteiden tunnetuksi tekeminen on toiminnan aatteellinen pohja.

  Yhdistys elää ajassa. Tuomme esille matkailun ajankohtaisia ilmiöitä kansalaisten ja matkailijoiden näkökulmasta. Kansalaiset ovat aktiivisia matkailun kehittäjiä, tarjoavat kotimajoitusta, jakavat kokemuksiaan sosiaalisessa mediassa ja matkailevat enemmän kuin koskaan aiemmin. 

  Yhdistys järjestää kulttuurimatkoja ja tapahtumia jäsenistön toiveiden mukaisesti. Kuluvan vuoden teemana on kulttuurimatkailu. Otamme kantaa matkailun ajankohtaisiin ilmiöihin ja liputamme vahvasti vastuullisen matkailun puolesta.

  Tule mukaan matkailevien ja aktiivisten ihmisten joukkoon, perinteet velvoittavat! Liity jäseneksi ja osallistu keskusteluun!

  Suomen Matkailijayhdistys (SMY)perustettiin keväällä 2001 vahvistamaan ja jatkamaan vuonna 1887 perustetun Suomen Matkailija-yhdistyksen ja sen seuraajan Suomen Matkailuliiton aatteellista työtä. SMY korostaa vastuullista, ihmisten ja ympäristön arvot huomioon ottavaa matkailua. Yhdistys keskittyy kotimaan matkailun edistämiseen painottaen oman maan tuntemista ja sen luonnon ja kulttuurin kokemista.

   

  Yhteyshenkilö

  Marja Tiittanen
  Sähköposti: etunimi.sukunimi(at)pohjoiskarjalanmatkailu.fi
  Kännykkä: 050 598 3290

  Alkuun